Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Els partners del projecte EYE-RISK celebren el 4th EYE-RISK Consortium Meeting a Barcelona

L’ EYE-RISK va reunir a Barcelona els màxims responsables dels socis integrants d’aquest projecte europeu en el 4th Annual Meeting. Les sessions les van seguir també la Project-Officer de la Unió Europea, la Dra. Dora Navarro-Torné, a més Hendrik Scholl (Professor for Ophthalmology, Head of Eye Clinic, Universitätsspital, Basel, Suïssa), Brian Mansfield (Deputy Chief Research Officer, Foundation Fighting Blindness, FFB, Baltimore, EUA) i Christina Fasser (Presidenta de Retina International, Zuric, Suïssa), membres del Scientific Advisory Board. Els objectius de la trobada eren la revisió del desenvolupament dels 18 primers mesos de l’EYE-RISK, la planificació de l’edició de les properes publicacions  i la programació dels treballs a desenvolupar entre els mesos 19 i 30 del projecte.

En la introducció de les sessions, Hendrik Scholl i Brian Mansfield van fer una exposició de l’estat de les investigacions en torn de la DMAE, mentre que Christina Fasser va presentar el punt de vista de l’associació de malalts de retina. En el decurs de les jornades, els diferents líders dels Work Packages van presentar l’estat d’evolució dels mateixos i es van dur a terme diverses reunions de treball, on es van posar en comú tant les fites assolides com els reptes a què s’enfrontaran els pròxims mesos. Els membres del Scientific Advisory Board van transmetre les felicitacions als equips i van fer propostes de millora davant les dificultats i els riscos que comporta un projecte d’aquesta dimensió.

En el tancament del Meeting, el Dr. Jordi Monés va exposar els resultats de l’estudi Drusen ooze: a novel hypothesis in geographic atrophy integrat en l’EYE-RISK i que s’ha presentat per a la publicació a la revista Ophthalmology.

eye-risk-project

L’EYE-RISK está finançat pel Programa d’investigació en innovació Horizon 2020 de la Unió Europea sota el Grant Agreement 634479.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi