Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Patronat

 • Juan M. Arimany

  MBA per ESADE. Executiu internacional amb una trajectòria provada en articular, formular i aplicar estratègies. Una considerable experiència en finances, situacions de canvi i esforços de reorganització, incloent fusions i adquisicions. Gestió demostrada en responsabilitat en el desenvolupament de negocis, estructuració financera, sistemes d’informació i operacions. Actualment exerceix com a director executiu de la Xarxa (Nova Evolució Technology LLC), Los Angeles, CA. És soci general de Black Lake Venture (Denver), una empresa d’acceleració de negocis de telecomunicacions i mitjans de comunicació i director general de Sunbay AG (Zurich).

  La Barcelona Macula Foundation representa una contribució enorme a la societat, fonamentada en la recerca sobre les patologies que afecten la màcula i, també, la visió en general. Amb la investigació de noves teràpies i tractaments, la Fundació és una font d’esperança per a molta gent a tot el món. És des d’aquesta perspectiva de solidaritat universal i de repte científic internacional que em sento implicat profundament en aquest projecte il·lusionant.

   

 • Antoni Esteve

  Doctor en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. És President d’Esteve, activitat professional que compagina amb la de President del Consell d’Administració del Banc de Sang i Teixits (BST) del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya des de l’any 2003 i de President de la Fundació Príncep de Girona des de l’any 2009.

  Amb el convenciment del grau d’incapacitació i sofriment que provoquen les malalties de la retina i de la màcula, per les quals no hi ha un tractament eficaç, considero cabdals el compromís i la tasca que duu a terme la Barcelona Macula Foundation en la investigació i desenvolupament de valuoses teràpies innovadores que a dia d’avui ja han suposat importants avenços en el tractament de malalties de la retina i en la qualitat de vida dels pacients. Contribuint a més a que Barcelona continuï essent un referent mundial en el camp de l’oftalmologia.

 • Sergi Loughney

  Llicenciat en Relacions Públiques. La seva tasca professional ha estat centrada en la direcció de relacions públiques i comunicació a la Generalitat de Catalunya i el Grup Peralada. Actualment és el Director Corporatiu de Relacions Institucionals d’Abertis i el Director de la Fundació Abertis. Loughney va ser jugador internacional de rugbi durant 15 anys i capità de la selecció espanyola.

  Poder col·laborar en aquest projecte amb el Dr. Jordi Monés, és sinònim de fer un bé a la societat, ara però sobretot en el futur.

 • Jordi Monés

  Doctor en Medicina i Cirurgia amb grau Cum Laude per la Universitat de Barcelona. És oftalmòleg i director de l’Institut de la Màcula i de la Retina al Centre Mèdic Teknon. És el fundador de la Barcelona Macula Foundation. És també membre de la Junta directiva del Futbol Club Barcelona, on és responsable de l’àrea mèdica.

 • Joan Parra

  Joan Parra és Llicenciat en Ciències Químiques, Doctor en Bioquímica, Postgrau en Gestió empresarial per la Universitat de Barcelona i PDD per IESE. Ha estat professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Actualment és el Director Gerent de Leitat.

 • Sandro Rosell

  Llicenciat en Empresarials i MBA per ESADE. Ha desenvolupat la seva activitat profesional en el marc del marketing internacional esportiu. Va ser Vicepresident Esportiu del FC Barcelona durant dos anys (2003-2005) i President del FC Barcelona gairebé tres anys (juny 2010-gener 2014).

  La meva vida professional gira al voltant de dues passions: l’esport (sobretot el futbol) i la meva ciutat, Barcelona. Des de sempre que he estat en contacte amb el món de l’esport i cada dia veig com els jugadors, clubs i empreses amb una certa rellevància s’impliquen en causes socials que ajuden a un món millor. És a partir d’aquests antecedents que entenc la meva participació en aquest projecte il·lusionant que és la Barcelona Macula Foundation. Una Fundació que es proposa un repte científic extraordinari com és la curació de les malalties de la visió, i fins i tot de la ceguesa, i ho fa amb una vocació internacional des de Barcelona, ciutat profundament compromesa amb la medicina, la ciència i la solidaritat.

 • Juan Pablo Tornos

  Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. Soci de la firma Becerra Advocats S.C.P. Va impartir durant 15 anys classes a la Facultat de Dret de la Fundació Universitària CEU Abat Oliba com a professor del Departament d’Hisenda Pública i Dret Financer. És secretari de diversos consells d’administració i del patronat de diferents fundacions.

  Conèixer el Jordi Monés és entusiasmar-te amb el seu projecte de lluita contra la ceguesa i col·laborar-hi a través de la Fundació és enriquidor.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi