Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Recerca

La Barcelona Macula Foundation és una entitat enfocada exclusivament a la recerca de la patologia mèdica i quirúrgica de la màcula, de la retina i del vitri. Dedica una atenció especial a la recerca preclínica amb la intenció de traslladar els resultats, al més aviat possible, a la fase clínica. Investigadors de la BMF ja han dut a terme assaigs clínics en fase I, II i III pel que fa a la degeneració macular associada a l’edat, tant exsudativa com seca, i pel que fa a malalties degeneratives de la retina.

La Fundació participa en una important tasca social i científica i contribueix a eradicar la ceguesa en un futur proper

Projectes d’investigació

Treballem exclusivament en la recerca en patologies de la màcula, la retina i el vitri. Prestem una atenció especial a la investigació preclínica per transferir-ne els resultats a la fase clínica quan abans.

Més informació de Projectes d’investigació

Publicacions

Som part activa de la comunitat científica internacional. La vocació d’excel·lència i capdavantera de les nostres investigacions fa que les publicacions científiques més prestigioses del món se’n facin ressò sovint.

Més informació de Publicacions

Assaigs clínics

Volem orientar tota la nostra recerca a la millora del benestar i a buscar solucions per a les patologies dels pacients. Per això moltes de les nostres investigacions culminen en assajos clínics en què contrastem l’eficàcia dels tractaments que impulsem.

Més informació de Assaigs clínics

Altres projectes

La vocació ens porta a impulsar iniciatives relacionades amb els nostres àmbits d’investigació i a llençar propostes de valor per establir ponts entre la ciència d’elit i la societat.

Més informació de Altres projectes

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi