Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Consell Científic

 • Jayakrishna Ambati

  Dr. Ambati és Vicepresident de Recerca en el Departament d’Oftalmologia de la University of Virginia i fundador del Center for Advanced Vision Science (CAVS). Ha estat seleccionat com el “2018 RPB David F. Weeks Award for Outstanding AMD Research (Weeks Award)” per la seva investigació sobre les bases moleculars de la degeneració macular. Les seves activitats científiques se centren en identificar els mecanismes moleculars subjacents al desenvolupament de la DMAE, determinar les causes que van desencadenar l’interruptor angiogènic que converteix aquesta malaltia d’una atròfia en un fenotip neovascular i desenvolupar noves teràpies per prevenir i tractar aquesta malaltia cegadora. Ell és el primer oftalmòleg en guanyar el Doris Duke Distinguished Scientist Award i el Burroughs Wellcome Fund Clinical Scientist Award en la recerca translacional.

 • Baruch Kuppermann

  És Professor i Dirigent del Servei de Retina i Vicepresident d’Investigació Clínica en el Gavin Herbert Eye Institute al Departament d’Oftalmologia de la Universitat de Califòrnia, Irvine. Compagina aquesta activitat amb la seva tasca al Departament d’Enginyeria Biomèdica a la Universitat de Califòrnia a Irvine. Després de completar el seu doctorat de la neurociència a l’Institut de Tecnologia de Califòrnia, el Dr Kuppermann va aconseguir el seu MD de la Universitat de Miami. Va fer la residència al Comtat de Los Angeles / Universitat del Sud de Califòrnia Medical Center i va ser resident d’Oftalmologia de la Universitat del Sud de Califòrnia Doheny Eye Institute.

 • Samir Patel

  És el cofundador, President i CEO d’Ophthotech Corporation, de la qual és membre del seu Consell d’Administració. Anteriorment, el Dr. Patel va ser cofundador de Pharma Eyetech on va ser el director mèdic i va participar en el Consell d’Administració. El Dr. Patel va rebre el seu grau mèdic a la Universitat de Massachusetts Medical School i la formació en oftalmologia a la Universitat de Chicago. L’especialització en cirurgia de la retina la va cursar a la Massachusetts Eye and Ear Infirmary, de la Facultat de Medicina de Harvard.

 • Giovanni Staurenghi

  És professor d’Oftalmologia a la Universitat de Milà (Itàlia) i President de la University Eye Clinic Ospedale de Milà. És actualment President de la Societat Oftalmològica Lombarda. Durant l’última dècada ha estat investigador principal de més de 20 assaigs clínics. Va rebre la seva formació a la Facultat de Medicina de la Pavia State University i l’especialització en Oftalmologia a la Facultat d’Oftalmologia de la Milano State University.

  Com a metge i investigador crec que una Fundació pot donar suport a la recerca de les malalties visuals. La gent de la Barcelona Macula Foundation té una excel·lent formació clínica i d’investigació. Quan em van oferir ser membre del Comitè Científic vaig acceptar entusiasmat perquè tenia la possibilitat de donar el meu suport a la Fundació.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi