Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La fundació

Benvinguts a la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision

Missió

La motivació principal de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision es basa a dur a terme i a donar suport a la recerca sobre malalties de la retina que causen ceguesa i que no tenen cap tractament eficaç, tant per evitar pèrdua de visió com per recuperar-la. El focus principal d’interès se centra en les degeneracions maculars i retinals, com ara la variant atròfica de la degeneració macular associada a l’edat (DMAE), la retinosi pigmentària i la malaltia de Stargardt.

Visió

A la BMF lluitem conjuntament amb institucions i corporacions vinculades a l’elit científica per revertir patologies de la visió que fins fa poc tenien un desenvolupament inexorable i convertir la ceguesa en una condició del passat.

Objectius

Principals

 • Prevenir la ceguesa i recuperar la visió.
La nostra responsabilitat és envers la societat, els nostres patrons, els nostres col·laboradors i sobretot els nostres pacients.

Secundaris

 • Estructurar enfocaments terapèutics nous basats en teràpies cel·lulars, en l’enginyeria i el trasplantament de teixits, i en els biomaterials aplicats a aquestes teràpies.
 • Promoure un millor coneixement sobre les malalties degeneratives de la màcula i la retina en l’àmbit científic i en la societat. L’opinió pública, en general, i els pacients, en particular, són actors clau de la nostra activitat.
 • Esdevenir un centre referent en el panorama internacional creant xarxa per a una recerca més eficient i focalitzada.

Valors

 • Innovació

  Busquem incorporar estratègies terapèutiques prometedores i innovadores per a la degeneració macular associada a l’edat i altres malalties de la màcula i la retina, vinculant-nos a institucions acadèmiques nacionals i internacionals.

 • Compromís social

  La nostra responsabilitat és envers la societat, els nostres patrons, els nostres col·laboradors i sobretot els nostres pacients.

 • Experiència

  L’experiència acumulada des de la vessant assistencial i de recerca ens fan molt propers a les necessitats i voluntats dels pacients i familiars. Tot el que fem és per a ells.

La Barcelona Macula Foundation és una organització integrada per persones compromeses en un projecte comú. Descobreix qui som.

Més informació de La fundació

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi