Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Qui som?

Optimisme. Ens agrada aquest concepte.

Som metges investigadors compromesos en la recerca internacional contra la ceguesa. I tot ens condueix a ser optimistes. Treballem amb centres assistencials i de recerca de primera línia i comptem també amb la col·laboració d’institucions, empreses i donacions particulars altruistes. Els avenços aconseguits els últims anys ens fan albirar un futur pròxim en què les causes de la pèrdua de visió i la ceguesa no condemnaran els pacients a la foscor.

Som en una cursa contrarellotge, per mirar de trobar solucions a malalties que afecten persones que, hores d’ara, estan perdent visió.

És un camí ple d’obstacles, però, ja sabem què se sent quan se’n supera algun: de fet, diem amb orgull que hem eradicat la principal causa de ceguesa legal: la DMAE humida. Provocava efectes devastadors, i avui podem parar-la. Ara hem de mantenir els esforços per millorar-ne els tractaments, i per aconseguir solucions per afeccions que avui són intractables, com la Retinosi Pigmentària o la Malaltia d’Stargardt. Preveiem, però solucions definitives que ens permetran que els malalts puguin recuperar la visió, un dels tresors més preuats per al benestar tant dels joves com de la gent gran.

No ens resignem a res. Sabem que aconseguir-ho és només qüestió de temps, d’insistir-hi, d’abocar-hi talent i recursos. Per això ens trobeu en aquest camí.

20 anys d'investigació, disseny i realització d'assaigs clínics per la pèrdua greu de la visió.

Jordi Monés, MD, PhD

Jordi Monés, MD, PhD

La BMF des de dins

L’estructura de la Fundació combina un equip compromès i eficaç amb un Consell científic de reputació internacional i un Patronat compromès amb els nostres objectius.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi