B-Debate

Fighting Blindness. Future Challenges and Opportunities for Visual Restoration

La ceguesa és un dels temes de debat principals en aquesta nova edició del programa B-Debate 2016. Diversos experts internacionals compartiran les seves experiències i discutiran nous enfocaments terapèutics d’avantguarda per tal de lluitar contra les malalties degeneratives de la visió que causen ceguesa i que avui dia no tenen cura.

Imatge de fons: cortesia de la Dra. Gemma Martínez-Navarrete

Amb tot això, la Barcelona Macula Foundation pretén intercanviar idees i interactuar amb altres camps de les ciències per tal d’explorar i descobrir possibles nous enfocaments terapèutics per a les distròfies retinals, com ara la nanotecnologia, la medicina regenerativa, les cèl·lules mare, la teràpia genètica, la genòmica, la bioenginyeria, l’optogenètica i les ciències fotòniques. A més a més, pretén aconseguir un impacte internacional i promoure Catalunya com un actor clau internacional mitjançant la creació d’una xarxa estratègica per impulsar noves iniciatives d’investigació i aprenentatge mutu, intercanvi de coneixements i transferència a través de diferents camps i països.

La Barcelona Macula Foundation: Research for Vision és una de les 9 entitats i centres de recerca que formen part del programa de 2016 de B-Debate, una iniciativa de Biocat i de l’Obra Social “la Caixa” per tal d’impulsar trobades internacionals d’alt nivell científic a Barcelona.

Veure programa

Galeria d’imatges

PONENTS

b-debate-jordi-monesJordi Monés
Barcelona Macula Foundation: Research for Vision
Veure’n més

 

 

b-debate-marco-zarbinMarco A. Zarbin
New Jersey Medical School
Veure’n més

 

 

b-debate-caroline-klaverCaroline Klaver
Erasmus University Medical Center
Veure’n més

 

 

b-debate-baruch-d-kuppermannBaruch D. Kuppermann
University of California. Irvine
Veure’n més

 

 

b-debate-jayakrishna-ambatiJayakrishna Ambati
University of Kentucky
Veure’n més

 

 

Anna Veiga
Centre de Medicina Regenerativa de Barcelona
Veure’n més

 

 

Marius Ueffing
Institute for Ophtalmic Research Tuebingen
Veure’n més