Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Una de les majors inquietuds o dubtes per a una persona cega total o amb problemes greus de visió, és poder tenir accés als documents en tinta. Aquesta utilitat de baix cost, soluciona aquesta “inseguretat” amb un petit aprenentatge en la utilització del dispositiu mòbil al costat d’una aplicació a usar amb l’ajuda d’una persona vident. Aprendràs com enquadrar i col·locar el dispositiu per obtenir els millors resultats. Aquesta utilitat es recomana per a persones cegues totals i per a persones amb baixa visió de totes les edats.

El Stand Scan Pro, és una utilitat que una vegada desplegada i muntada, ajuda a les persones cegues en diferents aspectes, però principalment la seva utilitat és oferir un espai cúbic on introduir documents, cartes i quadrar la captura d’una foto realitzada amb la càmera de l’iPhone. Disposa d’una aplicació per realitzar la conversió de foto a text i obtenir així la lectura del document.
Aquesta utilitat ajuda a les persones amb discapacitat visual a enquadrar el document, gràcies a que en la part superior posarem l’iPhone per realitzar la foto.
D’altra banda, i a causa de la il·luminació interna del Stand Scan Pro, les persones amb deficiència visual i l’ajuda de la solució magnificador (ampliador d’imatge) en el seu iPhone o un altre dispositiu mòbil, els pot servir com a efecte tele-lupa per transmetre a temps real la imatge presa en la nostra TV.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi