Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Barcelona Macula Foundation es consolida com a centre investigador

El Patronat fa balanç dels projectes d’investigació finalitzats i de les noves vies de recerca

La Barcelona Macula Foundation va celebrar en el dia d’ahir la reunió anual del Patronat, que va fer balanç dels projectes d’investigació que du a terme així com de les investigacions concloses. A més, es van analitzar les que es volen posar en marxa en un futur immediat.

Pel que fa als projectes finalitzats, el Dr. Jordi Monés, director, investigador principal i un dels patrons fundadors de la Barcelona Macula Foundation, va explicar els resultats dels projectes EYERISK i ADVANCE(CAT), que van concloure recentment amb el compromís dels integrants en la investigació de continuar avançant en les vies obertes amb els seus resultats.

En referència als projectes en marxa, es va posar el focus en el MICROB-EYE-OME, REGENERATIVE STEM CELLS THERAPIES i PHASE I/II a CLINICAL TRIAL of hESC, projectes d’investigació que tenen com objectiu contribuir al lliurament de noves teràpies per frenar la progressió de malalties com la retinosi pigmentària i la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE).

A més de conèixer l’estatus d’aquests projectes d’investigació pioners en malalties degeneratives de la retina, el Patronat va analitzar el resultat de les campanyes divulgatives que es realitzen per donar a conèixer, entre professionals, mitjans de comunicació i pacients, les diferents investigacions i altres iniciatives que es porten a terme, com per exemple, el Projecte Silver (Smart Aids for Visually Impaired).

La Barcelona Macula Foundation és una organització de referència amb 20 anys de trajectòria investigadora que treballa conjuntament amb institucions i corporacions vinculades a l’elit científica. La seva tasca té com a finalitat revertir patologies de la visió que actualment no tenen cura.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi