Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr Fungayi Chidothe presenta Catapult als partners de l’Advance(cat)

El responsable d’estratègia de Catapult UK, Fungayi Chidothe, va exposar als socis del projecte Advance(cat) l’estratègia del programa britànic d’impuls a la innovació. En la ponència com a convidat d’honor de les jornades, celebrades entre el 26 i el 27 de juliol, Chidothe va explicar els resultats obtinguts sota l’estratègia d’innovació de Catapult: 200 col·laboracions en 24 països diferents que han llençat de moment 67 projectes d’investigació, entre estudis preclínics, assajos clínics, indústria i tècniques analítiques.

En la tercera reunió trimestral d’Advance(cat), la BMF va presentar el model d’atròfia geogràfica selectiva que ha desenvolupat i la utilització potencial d’aquest model per a la medicina regenerativa amb teràpia cel·lular. Durant aquestes jornades, el projecte Advance(cat) va celebrar l’Assemblea general en l’Aula Magna de l’Hospital Clínic. Allà, cadascun dels 18 socis del consorci va presentar les seves capacitats, les tècniques i els models desenvolupats, col·laboracions i contribució específica a l’Advance(cat) davant estudiants, postdocs, tècnics, etcètera, amb l’objectiu d’establir xarxa de networking. Eduardo Rodríguez Bocanegra, investigador de la BMF, va exposar les recerques que es duen a terma a la Fundació i en va detallar la contribució directa a l’Advance(cat).

Advance(cat) està cofinançat per l’agència per a la Competitivitat de l’Empresa (ACCIÓ) de la Generalitat de Catalunya i per la Unió Europea en el marc del programa operatiu FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) Catalunya 2014-2020.

feder-footer

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi