Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés, membre del Consell Nacional del CIMTI

El Dr. Jordi Monés forma part del Consell Nacional del Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores a Catalunya (CIMTI). El nou organisme busca la generació de noves solucions d’alt impacte social en l’àmbit dels dispositius medico-tecnològics. En la presentació del Centre, celebrada el 27 de setembre passat, es va destacar l’objectiu de posar en valor tota la recerca del sistema sanitari i social català i transformar-la en productes que millorin el benestar de les persones. Es busca generar dispositius mèdics de comercialització assequible i de fàcil accés per als ciutadans. Per aquest objectiu, cada any un comitè d’experts seleccionarà entre 10 i 20 projectes que rebran suport tècnic especialitzat. «Que l’excel·lència en la recerca es reflecteixi en excel·lència en innovació».

El CIMTI està impulsat per Leitat, amb el suport del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS). Manté una aliança estratègica amb el Consorci d’Innovació medico-tecnològica de Boston.

El CIMTI neix amb un finançament basal d’1.750.000 d’euros que aportarà el Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya en un plurianual de tres anys que ajudarà a mobilitzar la mateixa quantitat en aportacions privades per garantir la sostenibilitat de la iniciativa. El projectes que s’hi desenvolupin estaran finançats de formes diverses, segons la naturalesa del projecte.

Foto: Salutcat, publicada a Twitter el 27/9/17

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi