Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Herències i llegats

Saber que el nostre llegat servirà per donar un futur millor als nostres fills, que les malalties que avui encara ens deixen a les fosques es podran evitar i que l’esforç de tots permetrà que allò que avui són esperances, demà siguin realitats.

Per tot això, des de la BMF entenem que incloure’ns en el teu testament és un compromís que va molt més enllà de la pròpia vida. Una tasca que ens encarregues per seguir treballant, investigant i guanyant la batalla a la ceguesa quan no hi siguis i en benefici de les pròximes generacions.

Fer el testament és un acte senzill que permetrà definir amb claredat la teva vocació de suport a la investigació i la recerca. A la BMF estarem a l’alçada de la teva confiança i retrem un sincer, rigorós i esforçat homenatge al teu compromís treballant en la recerca contra la ceguesa.

Per preparar el testament convé visitar el notari o l’advocat perquè ens assessori en la redacció, indicant-hi la quantitat que voldries llegar a la BMF.

Si us plau, informa’ns que has inclòs la Fundació en el teu testament a info@barcelonamaculafound.org o bé al telèfon 93 595 05 38.

Per més informació contacta amb nosaltres.

Les nostres dades legals són:

Barcelona Macula Foundation: Research for Vision
CIF: G-65624694
Horaci 41-43, Esc. B, 08022 Barcelona, Espanya