Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Dr. Jordi Monés: «La recerca en DMAE ens dóna oportunitats per mirar el futur amb optimisme»

El programa de l’emissora Ràdio Estel, “Tots som iguals”, dirigit i presentat pel periodista Ramón Rión, ha entrevistat el Dr. Jordi Monés, oftalmòleg especialitzat en màcula, retina i vitri, Director de l’Institut de la Màcula i Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation: Research for vision.

Durant la xerrada s’han abordat els valors de la investigació i la importància de la recerca i el desenvolupament que des de la BMF es du a terme amb d’altres partners internacionals per aconseguir eradicar malalties com la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE), la Retinopatia diabètica o la malaltia d’Stargardt. El Dr. Monés ha destacat la importància del «treball en xarxa amb altres centres de referència internacional», una recerca «que ens està donant oportunitats per mirar el futur amb optimisme»

L’entrevista ha ocupat una gran part del programa i ha abordat també la vessant més humana i íntima del Dr. Monés en el seu paper de científic que investiga malalties, algunes encara sense cura. Es pot escoltar seguint aquest enllaç.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi