Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés intervé en la presentació del Barça Innovation Hub

El Dr. Jordi Monés, a la presentació del FCB Innovation Hub

El Director Mèdic de la BMF, Jordi Monés, en qualitat de comissionat de FCB Universitas, ha intervingut en la presentació de Barça Innovation Hub. Es tracta de l’aposta del club blaugrana per ser referència global en «coneixement i innovació». En la xerrada, que s’ha seguit en directe des de la Universitat de Pequín i l’oficina del Barça a Hong Kong, El Dr. Monés ha destacat «compromís amb els valors» del Club, que l’obliga a «reinventar-se a través del coneixement i la innovació».

Hem d’acceptar que no ho sabem tot, i hem d’aconseguir el coneixement dels millors. Si no el trobem, l’hem de generar i, després, difondre’l

«Hem d’acceptar –diu Monés- que som humils, que no ho sabem tot, i hem d’aconseguir el coneixement dels millors (knowledge acquisition). Si no el trobem, l’hem de generar (knowledge generation), crear-lo (innovation), i després l’hem d’explicar, difondre’l amb socis (knoweldge dissemination), agents i universitats. I finalment hem de transferir aquest coneixement perquè es converteixi en coses reals, en coses aplicables al nostre dia a dia». Monés ha explicat que «per tirar endavant aquest projecte, volem associar-nos amb institucions, empreses, acadèmics i tots els actors de l’àmbit del coneixement».

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi