Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés, a l’ISCT Europe 2015 Regional Meeting

El Dr. Jordi Monés, oftalmòleg especialitzat en màcula, retina i vitri i Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision, serà un dels convidats a l’ISCT Europe 2015 Regional Meeting, organitzat per la International Society for Cellular Therapy (ISCT) que se celebra el dia 24 de setembre a Sevilla.

Es tracta d’una trobada de professionals on es discuteixen els avenços en el camp de la teràpia cel·lular i que acull a més de 400 experts mundials sobre la matèria. És un fòrum de debat per intercanviar coneixement entre diversos actors de diferents perfils per establir futurs projectes i col·laboracions comunes.

Entre els temes de debat destaquen les teràpies cel·lulars aplicades als desordres oftalmològics i la medicina regenerativa i l’enginyeria de teixits. A més, també es va a debatrà sobre desordres neurodegeneratius, immunoteràpies i teràpies gèniques entre altres temes.

Aprofitant l’organització de l’ISCT Europe 2015 Regional Meeting, l’Enterprise Europe Network-CESAND, organitza una trobada bilateral per enfortir les aliances en el camp de les teràpies cel·lulars.

Trobaràs més informació sobre la trobada al següent enllaç.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi