Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés al Abu Dhabi Sport Council

El Dr. Monés ha estat recentment a Abu Dhabi convidat pel Abu Dhabi Sport Council per participar en una reunió de Medicina Esportiva i explicar la seva experiència amb el programa Quit smoking with Barça perquè aquest serveixi com a exemple a altres clubs del món.

Durant la seva estada a els Emirats Àrabs, el Dr. Monés va poder visitar també les instal·lacions del primer equip de futbol i intercanviar amb l’equip mèdic del Club de futbol Al-Jazira formes de cooperació conjunta entre clubs en el marc de la campanya de prevenció del tabaquisme.

Durant la seva visita també va aprofitar per presentar la Fundació Barcelona Macula Foundation: Research for Vision, entitat creada per lluitar contra les malalties degeneratives maculars i retinianes que causen ceguesa i no tenen tractament, com la DMAE seca, la retinosi pigmentària o la malaltia de Stargardt, amb projectes innovadors que inclouen teràpia regenerativa i cel·lular. El Dr. Monés també va explicar les diferents línies d’investigació que desenvolupen amb altres centres de recerca.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi