Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés aten la presentació de l’assaig ECLIPSE-I Fovista (E10030)

El passat cap de setmana, amb motiu de la celebració a Roma del 4º Euretina Winter Congress, va tenir lloc l’Investigator Meeting d’Ophtotech.

A aquesta reunió, el Dr. Samir Patel, President i CEO d’Optotech Corporation, i Assessor del Consell Científic de la Barcelona Macula Foundation, va presentar l’assaig ECLIPSE-I Fovista (E10030). Arrel d’aquest assaig, el Dr. Patel va parlar de la nova era de tractament combinat (anti-PDGF + anti-VEGF) i el possible avenç què aquest aporta a l’hora de tractar la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE) tipus Exsudativa, comparada amb el tractament que s’ofereix actualment.

ECLIPSE-I Fovista (E10030) és un assaig clínic en fase III, randomitzat, doble-enmascarat i controlat, on s’estableix l’eficàcia i la seguretat de les injeccions intravítreas del medicament FOVISTA, inhibidor del factor de creixement derivat de plaquetes (anti-PDGF). FOVISTA s’administrarà en combinació amb Lucentis® (anti-VEGF) amb la finalitat d’estudiar la seva eficàcia, així com la monoteràpia actual anti-VEGF.

El Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation i el Dr. Hussein Al Muhtaseb van assistir a la presentació.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi