Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés dirigirà la sessió sobre DMAE seca del 37º Congrés Anual de la Macula Society a Florida

Aquest matí començarà, a l’Ocean Reef Club de Key Largo, Florida, el 37è Congrés Anual de la Macula Society. Fins dissabte, membres d’aquesta societat mèdica juntament amb altres experts convidats tractaran els aspectes més destacats de les novetats en la investigació de la màcula i de la retina.

El dijous dia 20, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic i Oftalmòleg especialista en màcula, retina i vitri de la Barcelona Macula Foundation, i membre de la Macula Society, dirigirà la sessió sobre Degeneració Macular associada a la edat de tipus seca (DMAE). Així mateix, impartirà una ponència titulada “Impact of a lesion size-derived classification of geographic atrophy in progression rate”. El Dr. Monés desvetllarà la importància de la grandària basal de la lesió en la seva progressió, a través d’una nova classificació de les lesions de l’atròfia geogràfica secundària a la Degeneració macular associada a l’edat (DMAE) de tipus atròfica.

El Dr. Monés recalcarà que el coneixement profund i la comprensió del comportament de les lesions atròfiques són molt importants a l’hora de predir el pronòstic de la malaltia, i dissenyar futurs assajos clínics.

Macula Society és un fòrum per posar en comú noves investigacions en malalties de la retina i la màcula. Fundada el 1977, els membres d’aquesta organització són acceptats seguint uns criteris molt estrictes, entre els quals s’inclou la seva contribució en revistes científiques i llibres especialitzats en retina. A més de la celebració anual de l’associació, la Macula Society reconeix els èxits dels seus membres premiant i convidant-los a oferir conferències.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi