Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés, el primer oftalmòleg de l’Estat espanyol que forma part de les tres associacions de retina més importants del món

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, Director Médic de la Barcelona Macula Foundation i Director de l’Institut de la Màcula i de la Retina és el primer oftalmòleg de l’Estat espanyol en esdevenir membre de les tres associacions d’especialistes de retina més prestigioses a nivell mundial: la Retina Society, la Macula Society i el Club Jules Gonin.

La Retina Society va néixer amb la voluntat de reduir la ceguesa al món promovent l’educació i la integració dels especialistes en patologies que afecten la màcula, la retina i el vitri. Fundada l’any 1967, la Retina Society compta actualment amb 175 experts d’arreu del món.

La Macula Society, amb 370 membres i fundada l’any 1977, és un fòrum que pretén incentivar la recerca en malalties que afecten la màcula i la retina, i els seus membres lluiten per aconseguir avenços en la investigació d’aquest tipus de malalties. L’Associació reconeix les investigacions dels seus associats a través de premis i conferències. A més, un cop a l’any, celebra una reunió oberta a tots els seus membres per a mostrar els avenços en la investigació.

El Club Jules Gonin, és una societat oftalmològica suïssa sense ànim de lucre que compta amb 251 membres i que rep el nom del prestigiós oftalmòleg francès Jules Gonin. El seu principal objectiu és establir contactes personals i promoure l’intercanvi d’opinions entre els millors especialistes en les patologies que afecten el vitri, la retina i la coroide. El Club organitza congressos i col•loquis per facilitar i donar suport a les investigacions que es duen a terme en aquest camp de l’oftalmologia.

El Dr. Jordi Monés és membre del Club Jules Gonin des del mes de setembre d’enguany, de la Macula Society des de 2002 i de la Retina Society des de l’any 2001. L’entrada a les tres entitats és restringida.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi