El Dr. Jordi Monés, el primer oftalmòleg de l’Estat espanyol que forma part de les tres associacions de retina més importants del món

drmones_2014_red_editora_2_78_1.jpg

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, Director Médic de la Barcelona Macula Foundation i Director de l’Institut de la Màcula i de la Retina és el primer oftalmòleg de l’Estat espanyol en esdevenir membre de les tres associacions d’especialistes de retina més prestigioses a nivell mundial: la Retina Society, la Macula Society i el Club Jules Gonin.

La Retina Society va néixer amb la voluntat de reduir la ceguesa al món promovent l’educació i la integració dels especialistes en patologies que afecten la màcula, la retina i el vitri. Fundada l’any 1967, la Retina Society compta actualment amb 175 experts d’arreu del món.

La Macula Society, amb 370 membres i fundada l’any 1977, és un fòrum que pretén incentivar la recerca en malalties que afecten la màcula i la retina, i els seus membres lluiten per aconseguir avenços en la investigació d’aquest tipus de malalties. L’Associació reconeix les investigacions dels seus associats a través de premis i conferències. A més, un cop a l’any, celebra una reunió oberta a tots els seus membres per a mostrar els avenços en la investigació.

El Club Jules Gonin, és una societat oftalmològica suïssa sense ànim de lucre que compta amb 251 membres i que rep el nom del prestigiós oftalmòleg francès Jules Gonin. El seu principal objectiu és establir contactes personals i promoure l’intercanvi d’opinions entre els millors especialistes en les patologies que afecten el vitri, la retina i la coroide. El Club organitza congressos i col•loquis per facilitar i donar suport a les investigacions que es duen a terme en aquest camp de l’oftalmologia.

El Dr. Jordi Monés és membre del Club Jules Gonin des del mes de setembre d’enguany, de la Macula Society des de 2002 i de la Retina Society des de l’any 2001. L’entrada a les tres entitats és restringida.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi