Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés participa activament al “International symposium on ocular pharmacology and therapeutics (ISOPT)”

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, Director i Oftalmòleg especialista en màcula, retina i vitri de la Barcelona Macula Foundation és present al “The International symposium on ocular pharmacology and therapeutics (ISOPT)” que es celebra entre els dies 19 i 22 de juny a la ciutat islandesa de Reykjavík.

El Dr. Monés participa al simposi com a Sesion Chair de Retina, juntament amb el Dr. Baruch D. Kuppermann, membre del Consell Científic de la Barcelona Macula Foundation.

El Dr. Monés també participa com a Chair de Dry AMD exposant “The MAHALO Phase II Results: Lampalizumab (Anti-factor D) in Patients with Geographic Atrophy”. El MAHALO és el primer estudi que mostra un efecte positiu en el tractament per combatre l’atròfia geogràfica causada per la Degeneració Macular Atròfica.
Per la seva banda, el Dr. Baruch D. Kuppermann, exposa “Anti-VEGF Treatments for Diabetic Macular Edema: Comparison of Phase III Randomized Controlled Clinical Studies”, on es comparen diversos estudis clínics sobre l’edema macular diabètic.

El “International Symposium on Ocular Pharmacology and Therapeutics” s’ha convertit els últims anys en un punt de trobada per debatre els avenços de les tècniques i les medicines oftalmològiques. Tot això pretén afavorir la recerca i el desenvolupament de mètodes de treball més innovadors.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi