Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés participa al 13º International AMD and Retina Congress de Dublín

Els dies 25 i 26 d’octubre se celebra a Dublín el 13º International AMD and Retina Congress on especialistes de renom internacional presentaran les seves novetats en recerca i pràctica clínica. Així mateix, durant la jornada, hi haurà diferents sessions plenàries, taules rodones i estudis de casos.

El Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation, és un dels participants amb dues intervencions el divendres 25. En la tercera sessió del dia, a partir de les 11.40h i sota el títol "Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE), gestió a llarg termini, seguretat, i cost", el Dr. Monés presentarà casos clínics tractats amb èxit. També oferirà la seva opinió sobre la gestió a llarg termini dels casos de DMAE exudativa que no responen al tractament convencional dels anti-VEGF actuals. Altres especialistes que també participaran en aquesta ponència són Sobha Sivaprasad d’Anglaterra, Jean-Francois Korobelnik de França i Rafael Navarro d’Espanya.

El mateix dia, a la tarda, el doctor impartirà una Master Class juntament amb el Dr. Emin Ozmert, de la Universitat d’Ankara, titulada New imaging techniques: Instrumentation for visualizing the instruments of vision. En ella, donarà la seva opinió, a través de casos clínics, sobre dos temes de molt debat en la gestió actual de les malalties retinianes. El primer tema es tracta de la visualització i les presentacions diferents a nivell de proves de la mateixa lesió retinal (Different visualization of the same finding). El segon tema es tracta del diagnòstic de les malalties maculars a través de casos clínics desafiadors.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi