Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés participa en la II Jornada del Dia Mundial de la Visió: “Investigar avui és curar demà”

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation ofereix una conferència sobre la investigació en retina en la segona Jornada científic-divulgativa organitzada per Visión España –juntament amb l’Asociación de miopía magna con retinopatias (AMIRES)– amb motiu del Dia Mundial de la Visió que es celebra el dia 9 d’octubre. Les conferències tenen lloc el dilluns 13 d’octubre a l’Hospital Clínic de Madrid.

En la seva conferència, titulada “Investigació en DMAE: exsudativa i atròfica. Assaigs Clínics i pre-Clínics”, el Dr. Jordi Monés exposarà els avenços que s’estan aconseguint en matèria d’investigació de malalties que afecten la retina.

Visión España és una entitat sense ànim de lucre que va néixer davant la necessitat d’unir esforços per lluitar contra les patologies visuals que causen la Baixa Visió. L’associació busca donar visibilitat a més d’un milió d’espanyols que ja pateixen baixa visió i els ajuda a normalitzar la seva situació i a millorar la seva autonomia personal.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi