Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés, al prestigiós Retina Society 48th Annual Scientific Meeting que se celebra a Paris

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, oftalmòleg especialitzat en màcula, retina i vitri, Director de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision, intervindrà al prestigiós XLVIII Annual Scientific Meeting de la Retina Society que se celebra del dia 7 al dia11 d’octubre a la ciutat francesa de Paris.

Durant el congrés, que acull als millores especialistes en retina a nivell mundial, es duran a terme debats, taules rodones i reunions i es presentaran diversos pòsters d’aquesta especialitat.

El dissabte 10 d’octubre, Samir Patel, membre del Consell Científic de la Barcelona Macula Foundation, presentarà juntament amb Paul Chan, MD (New York, NY) i altres experts, una ponència sota el títol: “Development, Implementation, and Evaluation of a Novel Retinopathy of Prematurity (ROP) Tele-Education System”. L’objectiu és descriure el disseny, implementació i avaluació d’un sistema de teleeducació desenvolupat per a millorar el diagnòstic de la retinopatia de la prematuritat (ROP) per a oftalmòlegs residents.

El diumenge 11 d’octubre, Giovanni Staurenghi, MD, també membre del Consell Científic de la BMF, presentarà davant dels assistents al Meeting, el treball: ”Subretinal Fluid and the Development of Macular Atrophy in Neovascular Age-related Macular Degeneration Treated with Ranibizumab in HARBOR”.

La missió de la Retina Society és reduir la ceguesa mundial promovent l’educació i la interacció entre especialistes de la retina i el vitri de tot el món. Tot això per abastir la màxima cura als pacients amb patologies que afecten la retina i el vitri. A més, també anima als oftalmòlegs a investigar, mitjançant assaigs clínics, el desenvolupament de nous tractaments per a la cura del pacient.

Pots trobar més informació sobre el Meeting al següent enllaç.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi