Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Monés, entrevistat al programa “Sense afany de lucre” de RKB

El Dr. Jordi Monés, MD, PhD, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation i oftalmòleg especialista en màcula, retina i vitri de l’Institut de la Màcula i de la Retina va ser entrevistat el passat 9 d’octubre al programa “Sense afany de lucre” de Radio Kanal Barcelona (RKB).

Durant l’entrevista, el Dr. Jordi Monés va repassar els projectes d’investigació de la Barcelona Macula Foundation i l’evolució de la medicina en la lluita contra malalties que causen ceguesa i creu que, en aquest sentit, “la investigació és vital”. El Dr. va destacar “la importància de seguir investigant per intentar canviar la vida a les persones cegues”. A més va mostrar-se molt satisfet amb els avenços en matèria de DMAE humida ja que, des de l’any 2006, és una patologia controlada.

“Sense afany de lucre” és un espai radiofònic que gira entorn a les entitats del Tercer Sector. Presentat per Manel Martí –invident i president de l’Aula d’Estudis Socials i de l’Associació Discapacitat Visual Catalunya– té com a objectiu sensibilitzar el públic de les necessitats i capacitats dels discapacitats i difondre els valors d’integració social.

En el següent enllaç podeu escoltar l’entrevista sencera.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi