Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El prestigiós National Institute of Health (NIH) de Washington comptarà com a conferenciant amb el Dr. Monés

El Dr. Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation oferirà avui, dimecres 19 de febrer, a les 11h. del matí, una conferència al National Institute of Health (NIH), a Bethesda, Maryland.

“Subtle details in Inconclusion Criteria May Be the Key for Success of Clinical Trials for Chronic Conditions” és el títol de la ponència on el Dr. Jordi Monés exposarà els seus coneixements i experiència en la investigació clínica, a través d’exemples basats en casos de Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE).

Entre les seves afirmacions, el Dr. Jordi Monés explicarà la importància de valorar de forma individual la velocitat a la qual es produeix l’atròfia geogràfica en la DMAE, per obtenir així un pronòstic més precís i poder definir millor els criteris d’elegibilitat en l’avaluació dels resultats d’eficàcia dels assaigs clínics.

El National Institute of Health (NIH) forma part del Departament de Salut i Recursos Humans d’Estats Units. Està compost per 27 instituts i centres d’investigació pública sobre salut del país. Periòdicament, conviden a professionals i reconeguts experts internacionals en diferents especialitats mèdiques per oferir una visió, més detallada, de les patologies més preocupants del seu sector. En aquesta ocasió, l’NIH ha volgut comptar amb la participació del Dr. Monés.

Imatge: Dr. Monés amb la Dr Deborah Carper Ph.D. Deputy Director i el Dr Gyan “John” Prakash, Ph.D., MBA Associate Director, International Programs del National Eye Institute (National Institutes of Health)

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi