Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Els doctors J.Monés i H.Muhtaseb participen en el 44è Congrés de la SCO

Demà, dia 28, comença a Barcelona el 44è Congrés de la Societat Catalana d’Oftalmologia (SCO). L’esdeveniment, que tindrà lloc a l’Hotel Barceló Sants, finalitzarà el dissabte.

Igual que en anys anteriors, hi haurà cinc taules rodones, en tres de les quals es parlarà de glaucoma. La quarta estarà dedicada a la traumatologia ocular i en la cinquena es tractaran les últimes novetats detectades gràcies a les investigacions de la visió.

A les 11.30h. del primer dia, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation moderarà el Simposi de Bayer. Al seu costat, Laura Sararols, Lluís Arias i Santiago Abengoechea presentaran els resultats i les característiques de la investigació sobre el medicament Aflibercept i la nova molècula EYLEA per al tractament de la DMAE exsudativa.

En el mateix acte, els doctors Jaume Català de l’Hospital Sant Joan de Déu i Josep M. Caminal de l’Hospital Universitari de Bellvitge, presentaran "Actualització en oncologia oftalmològica" i posteriorment, es comunicaran les beques concedides l’any 2011.

A la present edició del congrés també assistirà el Dr. Hussein Muhtaseb, Oftalmòleg especialista en malalties de la retina i Research Fellow a la Barcelona Macula Foundation.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi