Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Els Drs. Jordi Monés i Marc Biarnés en el segon meeting del Projecte Europeu EYE-RISK

El Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision; i el Dr. Marc Biarnés, Investigador a la Fundació, intervenen en el segon meeting del Projecte Europeu Exploring the combined role of genetic and non-genetic factors for developing AMD: A systems level analysis of disease subgroups, risk factors, and pathways (EYE-RISK). La segona trobada se celebra entre els dies 15 i 17 d’octubre a Mallorca.

Durant la trobada es posaran en comú els avanços que s’han obtingut en els primers mesos de projecte i es marcaran les pautes a seguir durant els propers mesos. També està prevista la presentació de la web del projecte i una sessió titulada “Systems medicine to understanddisease“, impartida per l’expert internacional Tim Radstake.

El projecte EYE-RISK pretén identificar factors de risc, mecanismes moleculars i mètodes terapèutics per lluitar contra la degeneració macular associada a l’edat. Es tracta d’un projecte de recerca internacional on participen 8 centres de recerca, dues companyies i una organització de pacients de 6 països europeus.

EYE-RISK ha rebut finançament del programa Horizon 2020 de la Unió Europea sota el Grant Agreement no. 634479.

El Dr. Monés durant la presentació “GA phenotypes CLUSTER analysis”.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi