Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Es celebra el Patronat de la Barcelona Macula Foundation

El Sr. Maurice Botton va ser nomenat nou President del Patronat de la Barcelona Macula Foundation, després de la reunió que es va celebrar el passat 16 de juliol. Durant la mateixa, també es va nomenar al Sr. Joan Parra com a nou patró de la Fundació.

Maurice Botton és Patró de la Fundació. És Enginyer químic per l’Institut de Química de la Universitat de Caen i enginyer agronòmic per l’Escola Nacional Superior Agronòmica de les Indústries Alimentàries de Nancy. Ha desenvolupat tota la seva carrera professional a Danone i, a més, és el president de l’Associació per la Cultura Psicològica de Barcelona i del Cercle de Filosofia de l’Institut Francès de Barcelona.

Joan Parra és Llicenciat en Ciències Químiques, Doctor en Bioquímica, Postgrau en Gestió empresarial per la Universitat de Barcelona i PDD per IESE. Ha estat professor de la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Actualment és el Director Gerent de Leitat.

A més del nomenament dels Srs. Botton i Parra, el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Fundació, va presentar l’estratègia de la BMF pels propers anys, els projectes d’investigació en marxa i també va exposar els avenços que s’estan duent a terme en qüestió de recerca de les malalties degeneratives de la retina. En la reunió també es van aprovar els  comptes anuals de 2014 i els pressupostos per a l’exercici 2015.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi