Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

El Dr. Jordi Monés, comissionat del FCB Universitas, presenta el projecte a Nova York

El Dr. Jordi Monés, en la presentació a Nova York del FCB Universitas

El Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation, Jordi Monés, va presentar a Nova York el projecte FCB Universitas, Sport Innovation Hub. Ho va fer en condició de directiu del FC Barcelona i comissionat de la Universitas, en l’oficina que el club de la capital catalana ha inaugurat recentment en la ciutat nord-americana.

Dimecres ho va fer davant d’un selecte grup de convidats, entre els quals representants de les universitats de Georgetown, Nova York, Fordham, Harvard, Columbia i Cornell, així com de les Nacions Unides, UNICEF i Mount Sinai. També hi van ser directius d’institucions esportives com la Major League Soccer (MLS), la National Basketball Association (NBA), LaLiga i dels equips de referència de la metròpoli en futbol, hoquei gel, beisbol i bàsquet, els Red Bulls, Rangers, Yankees i Brooklyn Nets.

FCB Universitas, Sport Innovation Hub és l’instrument del FC Barcelona per projectar i compartir internacionalment el coneixement generat pel club. Les àrees clau d’aplicació inclouen els serveis mèdics, el rendiment, la tecnologia, els esports d’equip i les ciències socials.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi