Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Barcelona Macula Foundation col·labora en un programa d’assaigs clínics per la investigació de nous tractaments per a les malalties de la visió

La Barcelona Macula Foundation col·labora amb l’Institut de la Màcula i de la Retina per a desenvolupar un programa d’assaigs clínics per a la recerca de nous tractaments per a les malalties de la visió. El programa d’assaigs clínics ofereix l’oportunitat d’accedir als tractaments més innovadors, sense cost per al pacient i amb una durada d’entre 1 i 2 anys.

L’assaig clínic és l’única via d’accés a nous fàrmacs encara no disponibles al mercat. Hi ha un gran nombre de patologies oculars que, actualment, no tenen cura, i és per això que és necessària la investigació de noves tècniques i fàrmacs per a confirmar que són eficaces i iniciar el camí per a tractar i curar aquestes malalties.

Des dels seus orígens, l’Institut de la Màcula i de la Retina desenvolupa diversos assaigs clínics que permeten investigar tractaments innovadors o noves maneres d’aplicar els existents, per a curar les malalties que encara no tenen solució i rescatar els pacients de la pèrdua greu de visió.

Actualment, hi ha diversos assaigs clínics en fase de reclutament de pacients afectats per degeneració macular associada a l’edat (DMAE), tant en la variant seca o atròfica, com en la humida o exsudativa de la malaltia, el glaucoma neovascular i la síndrome de tracció vitreomacular.

Si vol participar en un assaig clínic consulti al 93 595 01 55 i avaluarem si es elegible.

Pot trobar més informació sobre els assaigs en aquest vídeo.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi