Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Barcelona Macula Foundation, present en el 7º Congrés Internacional sobre DMAE

Tant el Dr. Jordi Monés, director de la Fundació, com tres dels membres del Consell Científic de la BMF, assistiran a la 7ª edició del Congrés Internacional sobre la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE), que se celebra demà a París.

La prestigiosa trobada, d’aforament reduït i selectiu, revisa periòdicament les últimes novetats relacionades amb la investigació de les malalties maculars, centrada en les patologies degeneratives i en especial a la DMAE atròfica.

Tres membres destacats del Consell Científic de la Fundació participaran en els diferents blocs de la trobada: a primera hora del matí de divendres, el Dr. Giovanni Staurenghi, President de la Societat Oftalmològica Llombarda, oferirà una conferència sobre les característiques generals de la DMAE, centrant-se en els principals resultats morfològics dels últims estudis publicats sobre la malaltia.

A continuació, el Dr. Jayakrishna Ambati, professor de Fisiologia i vicepresident d’Oftalmologia i Ciències Visuals de la Universitat de Kentucky, prendrà el relleu i oferirà una revisió de les principals teràpies en GA, en el marc de la xerrada dedicada a tractaments específics per a la DMAE atròfica.

Finalment, el Dr. Barry Kuppermann, Professor i Cap de Servei de Retina i Vicepresident d’Investigació Clínica en el Gavin Herbert Eye Institute de la Universitat de Califòrnia, centrarà la seva ponència en els resultats aconseguits per Ranibizumab segons els últims estudis publicats.

Sens dubte, una excel·lent oportunitat perquè els principals experts en DMAE a nivell internacional intercanviïn idees que poden ajudar a les persones afectades avui dia per aquesta malaltia, col·lectiu que ja suma un total 25 milions de persones a tot el món.
 

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi