Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La BMF assisteix al Worksphop INSPIRE – PCP and PPI, organitzat pel Consorci INSPIRE de la UE

El 26 de març tindrà lloc a Barcelona el Workshop INSPIRE – PCP and PPI: How to be more efficient in Procurement, destinat a les unitats de contractació, les oficines i serveis de compres, àrees d’innovació, proveïdors de serveis de salut, indústria, etc.

El workshop es centrarà en l’instrument de contractació de compra pública innovadora (PPI) i el seu predecessor, la contractació precomercial (PCP) i les oportunitats que representen per a la indústria i els inversors. La Comissió Europea i la Plataforma de Contractació d’Innovació estan demostrant que la contractació pública de tecnologies innovadores (PPI) ajuda a les autoritats públiques a prestar serveis més eficients i eficaços.

El workshop comptarà amb experts europeus sobre el tema i representants d’empreses, que exposaran les experiències actuals en l’àmbit europeu. Els assistents podran debatre amb experts europeus en la matèria i obtenir consells pràctics de primera mà com: els recursos organitzatius i les habilitats necessàries, el diàleg entre els òrgans de contractació i la indústria, etc.

L’acte està organitzat per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC), l’Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries de Catalunya (AQuAS) i el Consorci de la UE, INSPIRE.

La BMF participa en el Projecte europeu Innovative PROcurement for Visual Impaired People (PRO4VIP), un projecte de compra pública precomercial (CPP) i compra pública innovadora (CPI) que s’emmarca dins de l’estratègia europea Vision 2020 de lluita per eliminar la ceguesa evitable, especialment a causa de la vellesa.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi