Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La BMF propicia la trobada dels màxims referents mundials en la investigació contra la ceguesa

Els experts de referència en la recerca contra la ceguesa prendran part a Barcelona els pròxims 6 i 7 de setembre en el fòrum B·Debate Fighting Blindness: Future challenges and opportunities for visual restoration. Es tracta de dues jornades de debat impulsades pel Director Mèdic de la BMF: Research for Vision, Dr. Jordi Monés, amb el suport del Centre de Regulació Genòmica (CRG) i la Fundació Leitat. Els cicles de B-Debate funcionen com a nexe de trobada del debat científic a Barcelona, organitzats per la Fundació bancària ‘La Caixa’ i Biocat.

Fighting Blindness: Future challenges and opportunities for visual restoration entén la ceguesa com un gran repte global en matèria de salut, i posa el focus en el fet que en els pròxims anys, 1 de cada 4 persones de més de 50 anys patirà algun tipus de malaltia ocular degenerativa. El fòrum busca proposar idees i explorar els nous enfocaments en matèria terapèutica per a les distròfies retinals, combinat amb tècniques com la nanotecnologia, la medicina regenerativa, les cèl·lules mare, les teràpies gènica i genòmica o les ciències fotòniques, entre d’altres. Convoca investigadors bàsics i translacionals i líders i experts mundials en tots aquests camps, per explorar sinergies que portin a la generació de nous projectes de recerca col·laborativa multidisciplinària.

Les inscripcions per Fighting Blindness: Future challenges and opportunities for visual restoration estan obertes. Els investigadors que hi vulguin presentar pòsters poden sol·licitar-ho fins el pròxim 31 de juliol. Per fer-ho, o per inscriure’s per assistir al fòrum, pots visitar aquesta pàgina.

Programa del B·Debate Fighting Blindness

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi