Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Càtedra Bidons Egara organitza les II Jornades sobre Retinosi Pigmentària

La Barcelona Macula Foundation va participar molt activament en les II Jornades Científiques “Reptes en el diagnòstic i teràpia de la retinosi pigmentària”, organitzades per la Càtedra de recerca Bidons Egara a Terrassa els dies 14 i 15 de març.

El Dr. Jordi Monés, director de la BMF i de l’IMIR, junt a Marc de Semir, director adjunt executiu de la BMF, van ser presents durant els dos dies en que es va fer una aproximació a la malaltia des del punt de vista dels malats i es va fer una actualització en els darrers avenços científics sobre la retinosis pigmentària, malaltia prioritària en la recerca duta a terme a la BMF, que afecta a 1 de cada 4.000 persones e Espanya.

La Càtedra de Recerca va ser creada el febrer de 2005 gràcies al mecenatge ia la generosa col · laboració del Sr Joaquín López i l’Empresa Bidons Egara S.L. (Viladecavalls, Barcelona) per tal de dotar un instrument jurídic que contribueixi a la investigació, a la formació universitària i a la difusió del coneixement de les patologies visuals en general i de la Retinosi Pigmentària en particular.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi