Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

La Càtedra Bidons Egara organitza les II Jornades sobre Retinosi Pigmentària

actualitat2144052cartel_editora_2_5_1.jpg

La Barcelona Macula Foundation va participar molt activament en les II Jornades Científiques “Reptes en el diagnòstic i teràpia de la retinosi pigmentària”, organitzades per la Càtedra de recerca Bidons Egara a Terrassa els dies 14 i 15 de març.

El Dr. Jordi Monés, director de la BMF i de l’IMIR, junt a Marc de Semir, director adjunt executiu de la BMF, van ser presents durant els dos dies en que es va fer una aproximació a la malaltia des del punt de vista dels malats i es va fer una actualització en els darrers avenços científics sobre la retinosis pigmentària, malaltia prioritària en la recerca duta a terme a la BMF, que afecta a 1 de cada 4.000 persones e Espanya.

La Càtedra de Recerca va ser creada el febrer de 2005 gràcies al mecenatge ia la generosa col · laboració del Sr Joaquín López i l’Empresa Bidons Egara S.L. (Viladecavalls, Barcelona) per tal de dotar un instrument jurídic que contribueixi a la investigació, a la formació universitària i a la difusió del coneixement de les patologies visuals en general i de la Retinosi Pigmentària en particular.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi