Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears col·labora amb la Fundació

Amb aquest nou acord de col·laboració l’Acadèmia i la Barcelona Macula Foundation uneixen els seus esforços amb un objectiu comú: el foment i la divulgació de la recerca, en aquest cas concret, sobre estudis relacionats amb les malalties de la màcula i de la retina que causen ceguesa i que no tenen tractament eficaç.

Segons el director de la Barcelona Màcula Foundation, el Dr Jordi Monés "estem segurs que la col·laboració entre ambdues entitats permetrà desenvolupar projectes a partir d’aprofitar  el potencial i els recursos comuns. La suma de les idees d’ambdues parts donaran un nou impuls a la tasca investigadora en el camp de la màcula i la retina de Catalunya i Balears ". Entre altres activitats, la col·laboració estableix la voluntat de desenvolupar projectes que permetin treballar conjuntament i sumar i potenciar idees, recursos i accions a l’abast del treball científic i assistencial de les entitats.

L’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears es va fundar l’any 1872 com a tribuna i lloc de reunió dels professionals de la salut de Catalunya, Balears, València i Andorra. L’objecte primordial de l’Acadèmia és fomentar la formació continuada amb l’estudi i el cultiu de les ciències de la salut en tots els seus aspectes: humà, tècnic, social i cívic, tant en la seva vessant assistencial com docent i d’investigació. Una institució independent al servei del país i no vinculada a cap organisme oficial.  

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi