Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

L’ADVC: B1+B2+B3 celebra el 6è Festival Tiflollibre

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya: B1+B2+B3 celebra, anualment, el Festival Tiflollibre, un projecte cultural, social i integrador amb la finalitat d’impulsar la lectura en Braille i en veu alta, així com promoure els hàbits de lectura en la societat.

El proper 22 de maig, a les 19:00 h. al Caixa Fòrum de Barcelona, es celebra la 6a edició. En aquesta ocasió, s’homenatjarà a Julio Cortazar i Joan Vinyoli, en el centenari del seu naixement. Durant l’acte, s’intercalarà el recitat de poemes i fragments literaris amb intervencions musicals.

Entre els lectors convidats participen l’escriptora i periodista Blanca Busquets, l’actor i director de teatre Marc Martínez, l’escriptora Gemma Lienas, i com a convidada d’honor, la directora de la Institució de les Lletres Catalanes (ILC), Laura Borràs, entre d’altres.

L’Associació destinarà els diners recaptats, en aquest acte, a l’ONG Òptics x Món, perquè pugui continuar donant accés a la salut visual a les persones més necessitades del tercer i quart món.

L’Associació Discapacitat Visual Catalunya B1 + B2 + B3 es va crear l’any 2009 per ajudar i millorar la qualitat de vida dels discapacitats visuals de Catalunya. Entre les seves comeses es troba la d’impulsar la investigació de les malalties oculars, una tasca amb la qual col·labora la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision.

Per a més informació sobre el Festival:
http://www.b1b2b3.org/events/2014/05/22/01/festival-tifollibre-2014
http://tiflollibre.blogspot.com.es

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi