Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

L’American Academy of Ophthalmology (AAO) reconeix al Dr. Monés per la seva trajectòria

El Dr. Jordi Monés, oftalmòleg especialitzat en màcula, retina i vitri i Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision ha rebut un reconeixement per la seva trajectòria i participació en activitats científiques de l’American Academy of Ophthalmology durant el Meeting Anual de l’Acadèmia, celebrat entre els dies 14 i 17 de novembre a Las Vegas.

D’aquesta manera, l’American Academy of Ophthalmology ha volgut premiar la dedicació del Dr. Jordi Monés a la recerca al capdavant de l’Institut de la Màcula i de la Barcelona Macula Foundation: Research for Vision.

Al llarg del Congrés, el Dr. Monés ha presentat i compartit avenços en recerca en diversos actes i ha intervingut en diferents reunions de Scientific Advisory Boards i com a membre de l’Steering Comitee dels Assaigs Clínics Proxima A i Proxima B de Roche per lluitar contra la DMAE atròfica. Per últim, també ha participat, com a membre del grup d’experts internacionals en DMAE exsudativa, en el Vision Academy.

Durant el Meeting, el Dr. Baruch D. Kuppermann, membre del Consell Científic de la Barcelona Macula Foundation, ha moderat la taula rodona “Steroids and Their Use in Retinal Disease in the Present Day”. A més, ha estat un dels ponents al debat “The Best Treatment for Diabetic Macular Edema”, on ha presentat els diversos tractaments que existeixen actualment per combatre l’Edema Macular Diabètic (EMD).

A més, els Drs. Giovanni Staurenghi i Jayakrishna Ambati, membres del Consell Científic de la Fundació, han contribuït al Retina Subspecialty Day en un debat a “Section XVII: Non-neovascular AMD”. El Dr. Staurenghi ha estat l’encarregat de moderar el debat i el Dr. Ambati ha presentat “What Is the Evidence of Complement Involvement in Retinal Pigment Epithelial Cell Loss?”.

El Retina Subspecialty Day, emmarcat en el Meeting de l’AAO, és una trobada d’especialistes que té com a objectiu oferir eines, coneixements mèdics i quirúrgics i actualitzacions als especialistes de retina a través de presentacions didàctiques, taules rodones i panels. En aquesta edició, el Retina Subespecialty Day, s’ha centrat en malalties de la retina com la Retinopatia Diabètica, l’Edema Macular Diabètic, la Degeneració Macular Associada a l’Edat i oclusions venoses, entre d’altres.

El Meeting Anual de l’AAO és un dels majors fòrums mundials en matèria d’oftalmologia. En ell es reuneixen especialistes mundials per tal d’explicar i compartir les novetats en la investigació de les diverses patologies de la visió. L’American Academy of Ophthalmology és la major associació americana d’oftalmòlegs i professionals de la visió. A banda de més del 90% dels metges americans, l’AAO també té 7.000 associats internacionals.

Pots trobar tota la informació sobre el Meeting Anual en el següent enllaç.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi