Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Llencem Sons Of Our Planet amb una exposició a la seu de la Fundació

El desert de Sons Of Our Planet

La BMF llença Sons Of Our Planet, una iniciativa de suport econòmic a la investigació amb fotografies del Dr. Jordi Monés. Es tracta d’una selecció d’imatges captades pel Director Mèdic de la BMF en viatges arreu del món. Ara es poden adquirir mitjançant el nostre web. Els fons recaptats aniran a parar als projectes de recerca que té en marxa la Fundació i a sumar esforços per endegar-ne d’altres que estan a punt per començar, a l’espera de finançament. Per celebrar el tret de sortida del projecte, la Fundació ha habilitat alguns espais que comparteix amb l’Institut de la Màcula, al Centre Mèdic Teknon-Quirónsalud per exhibir-les en condicions òptimes.

20161128-soop-muntatge

El desert inacabable, la bellesa del mar o temples d’espiritualitat mil·lenària que posem a disposició del públic en format electrònic o en paper d’alta qualitat

La col·lecció fotogràfica és un recull de paisatges, retrats, fauna salvatge i moments de naturalesa i d’humanitat. Captats amb consciència i sensibilitat en indrets d’Àsia, Àfrica, Amèrica i Europa. Contrastos, el desert inacabable, la bellesa del mar o temples d’espiritualitat mil·lenària que posem a disposició del públic en tres mides electròniques diferents i en format Prèmium: impressió fotogràfica d’alta qualitat produïda a VisualKorner, emmarcada i amb document d’autenticitat signat pel Dr. Jordi Monés.

Iniciativa per la recerca

Sons Of Our Planet és una iniciativa del Dr. Jordi Monés per conscienciar sobre els estralls de les malalties degeneratives de la retina i la necessitat de recollir fons privats per a l’avanç de la recerca a Catalunya. I ho fa mostrant la bellesa del món que ens envolta, i que mereix tota la nostra atenció.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi