Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Categoria: Barcelona Macula Foundation

REVERS: Estudi amb postbiòtics en persones amb DMAE

Veure descripció

Si vols participar en un assaig clínic, envia’ns les teves dades aquí i avaluarem si ets elegible.

DESCRIPCIÓ:

Estudi per avaluar l’eficàcia i seguretat de la suplementació amb postbiòtics en:

1) La prevenció en la progressió de la DMAE, el seu impacte en l’empitjorament dels criteris funcionals i anatòmics de valoració en la degeneració macular associada a l’edat intermèdia (iDMAE)

2) L’alentiment en la taxa de progressió de l’atròfia geogràfica (GA) en pacients amb DMAE no exsudativa tardana o distròfies maculars.

3) La millora de l’eficàcia de la teràpia antiangiogènica en pacients amb neovascularització coroïdal i resposta insuficient al tractament.

En funció del grup de tractament se’ls assignarà de forma aleatòria un suplement nutricional aprovat per la prevenció de la progressió de la DMAE intermèdia (AREDS) o el mateix suplement enriquit amb postbiòtics.

CRITERI D’INCLUSIÓ: Pacients majors de 50 anys amb DMAE intermèdia, atròfia geogràfica i neovascularització coroidea en tractament amb antiangiogènics i amb resposta feble al tractament.

SOBRE EL SUPLEMENT: Els postbiòtics són compostos habitualment secretats per bactèries que viuen al nostre intestí. Poden tenir efectes immunomoduladors directes i clínicament rellevants i es poden trobar estudis sobre l’ús de postbiòtics en individus sans per millorar la salut general o per alleujar els símptomes en diverses malalties

DURADA: L’estudi tindrà una durada d’un any amb una possible extensió a dos anys.

Estudio fase I / II en personas con RP

Veure descripció

Descripción

Primer estudio en humanos, de fase I / IIa, prospectivo, abierto, de la seguridad y tolerabilidad de células progenitoras de retina humana (hRPC) trasplantadas en el espacio subretiniano en sujetos con Retinosis Pigmentaria (RP).

Este es un estudio abierto, fase I / IIa, prospectivo, para tratar pacientes con RP células progenitoras de retina humana trasplantadas a pacientes con RP. Todos los participantes recibirán el tratamiento en un solo ojo.

Criterios de inclusión

Hombres y mujeres mayores de edad sanos (excepto la retinosis pigmentaria)

La agudeza visual de los pacientes deberá estar comprendida entre 20/50 y 20/800 y similar en ambos ojos

Objetivo

El objetivo del estudio es determinar la seguridad y tolerabilidad del trasplante de células progenitoras de retina humana en pacientes con RP

Sobre el tratamiento

Inyección subretiniana de células madre en un ojo. Todos los participantes recibirán el tratamiento y lo harán en un solo ojo.

Estudi fase I / IIa en persones amb RP

Veure descripció

Descripció

Primer estudi en humans, de fase I / IIa, prospectiu, obert, de la seguretat i tolerabilitat de cèl·lules progenitores de retina humana (hRPC) trasplantades en l’espai subretinià en subjectes amb Retinosis Pigmentaria (RP).

Aquest és un estudi obert, fase I / IIa, prospectiu, per tractar pacients amb RP cèl·lules progenitores de retina humana trasplantades a pacients amb RP. Tots els participants rebran el tractament en un sol ull.

Criteris d’inclusió

Homes i dones majors d’edat sans (tret de la retinosi pigmentària)

L’agudesa visual dels pacients haurà d’estar compresa entre 20/50 i 20/800 i similar en ambdós ulls

Objectiu

L’objectiu de l’estudi és determinar la seguretat i tolerabilitat del trasplantament de cèl-lules progenitores de retina humana en pacients amb RP

Sobre el tractament

Injecció subretiniana de cèl·lules mare en un ull. Tots els participants rebran el tractament i ho faran en un sol ull.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi