Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Jordi Monés destaca que els fòrums tecnològics són l’oportunitat «de fer aliances i trobar nous companys de viatge a tot el món»

El Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation, Jordi Monés, en qualitat de directiu del FC Barcelona i comissionat de FCB Universitas, va donar la benvinguda a les més de 400 persones que van assistir a la prèvia de l’ Smart City Expo World Congress que va tenir lloc a les instal·lacions del club blaugrana.

Microsoft i Bismart, dues de les empreses tecnològiques més prestigioses i importants del món, van escollir les instal·lacions del Barça per celebrar aquest esdeveniment exclusiu dirigit a alcaldes, alts representants i CEOs que es trobaven a Barcelona amb motiu de l’ Smart City Expo World Congress 2016.

Monés va destacar «la vocació de fer tecnologia, innovació i generació i transmissió de coneixement» de FCB Universitas i va ressaltar l’acollida del Simposi tecnològic convocat per aquesta institució a principis de mes i l’oportunitat «de fer aliances i trobar nous companys de viatge a tot el món, per veure què fan els altres i no aturar-nos».

No hi ha progrés sense innovació, i innovació és coneixement i tecnologia

La prèvia de l’Smart City Expo World Congress va comptar amb la presència de Toni Townes-Whitley, vicepresidenta del sector públic de Microsoft. L’executiva del gegant nord-americà va parlar d’«utilitzar un equip esportiu com a plataforma per transformar una ciutat perquè sigui més intel·ligent, amb més educació, una ciutat més sana i més segura. Així és com pensem que serà la ciutat de la pròxima generació de ciutats. Estaran connectades per la cultura, però també per la tecnologia, que permet, mitjançant qualsevol dispositiu, ser una part d’aquesta ciutat».

Foto: Jordi Monés, amb Toni Townes-Whitley, vicepresidenta del sector públic de Microsoft | FC Barcelona

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi