Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Orlando acull el ARVO Annual Meeting 2014 sobre oftalmologia

L’Orange County Convention Center de Orlando, serà des del dia 3 i fins al dia 8, el centre neuràlgic de l’oftalmologia. S’hi celebrarà el ARVO Annual Meeting 2014, el congrés anual sobre oftalmologia, que reunirà més de 11.000 investigadors internacionals, sota la temàtica “Leading eye and visió research”.

Previ a aquest congrés, el dia 3, tindrà lloc el ARVO / ISIE Imaging Conference, un fòrum on es presentaran i discutiran les noves tècniques i mètodes per a l’obtenció d’imatges de l’ull i les seves aplicacions en l’oftalmologia clínica, en la investigació de la visió i en la biomedicina. Al seu torn, s’impartiran una sèrie de cursos amb temàtiques molt diverses com la retinopatia diabètica o les teràpies cel•lulars en problemes oculars.

El diumenge dia 4, comença oficialment el congrés, on, els experts, entre els quals es troba el Dr. Jordi Monés, Director Mèdic de la Barcelona Macula Foundation i Oftalmòleg Especialista en màcula, retina i vitri, podran acudir a conferències, cursos, exposicions i presentacions de nous projectes.

Algunes de les temàtiques més destacades d’aquests cincs dies són: la genètica molecular en la pràctica clínica, els mecanismes moleculars en els pacients afectats per la Degeneració Macular Associada a l’Edat (DMAE), la neuro-oftalmologia, mecanismes en la degeneració de la retina i l’angiogènesi, el glaucoma, la retinopatia diabètica i les infeccions i inflamacions corneals, entre molts altres temes.

Té especial interès la conferència presentada, el dimecres 7, pel Dr. Paul Sieving, director del National Eye Institute, sobre “Audacious Goal Initiative (AGI) of Regenerating neurons and neural connections in the eye and visual system”. Durant la sessió, es debatran les necessitats de finançament per fer front a aquesta iniciativa, així com les oportunitats per abordar-la, en el camp de les teràpies moleculars.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi