Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Phase IV study to evaluate the efficacy of a vegf trap-eye in subjects with neovascular age-related macular degeneration (wamd), without optimal response to repeated monthly intravitreal injections of anti vegf-a therapy

Malgrat l’èxit dels fàrmacs anti-VEGF-A, alguns pacients no responen òptimament ni tan sols amb dosis mensuals, i presenten pocs guanys i fins i tot pèrdues d’agudesa visual, a més a més de la persistència o l’augment de fluid a la retina.

untitled

untitled

untitled

untitled

Aflibercept (VEGF Trap-Eye), una proteïna de fusió del receptor del factor de creixement endotelial vascular (VEGF), ha estat aprovada recentment per l’FDA per a la DMAE humida. VEGF Trap-Eye té una afinitat d’enllaç més gran i una modalitat d’acció diferent que no només bloqueja VEGF-A com en el tractament actual, sinó que a més a més bloqueja PIGF i VEGF-B, amb la qual cosa es bloquegen els efectes angiogènics de VEGFR-1 i VEGFR-2. VEGF Trap-Eye, subministrat cada 8 setmanes després de 3 dosis de càrrega mensuals, ha demostrat que no és inferior pel que fa als resultats d’AV al tractament mensual amb ranibizumab durant el primer any de tractament, però exigeix un esforç clínic menor a pacients, cuidadors i metges. A causa de la seva modalitat d’acció diferent, la duració més llarga de la seva activitat i la seva afinitat més gran de lligands, VEGF Trap-Eye ofereix una bona oportunitat d’explorar una teràpia alternativa en pacients que no responen totalment a la teràpia anti-VEGF actual.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi