Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Seeing Assistant Home inclou detector de text i d’etiquetes NFC

Moltes companyies aprofiten l’estiu per afegir novetats en les seves aplicacions. En aquesta ocasió, Transition Technologies ha millorat la seva app Seeing Assistant Home -per facilitar l’autonomia de les persones amb discapacitat visual- incorporant detecció d’etiquetes NFC i detecció de text.

Detecció d’etiquetes NFC Seeing Assistant Home

Les etiquetes NFC són etiquetes en diferents formats, que poden anar d’adhesius a penjolls. Incorporen un xip que permet programar l’etiqueta perquè un smartphone faci una tasca concreta; com, per exemple, reproduir una nota de veu.

Actualment, l’aplicació Seeing Assistant Home permet usar etiquetes NFC per a iOS i assignar una nota de veu o text; de tal manera que, quan se li acosta un smartphone, es pugui obtenir informació.

Un exemple. Es pot posar una etiqueta en un medicament -l’etiqueta del qual costi llegir- per escoltar el seu nom, saber com prendre’l o què conté. Però tant el seu potencial com les seves possibilitats són il·limitades.

Detecció de textos Seeing Assistant Home

Quantes vegades s’escaneja un document per ser llegit o enviat però s’escaneja en blanc? La incorporació de la detecció de textos resol aquesta problemàtica a Seeing Assistant Home. L’smartphone emet un to i, quan la càmera detecta text, el to s’aguditza quan enfoca.

La tecnologia de realitat augmentada està, cada vegada més, a l’abast de qualsevol usuari. I, aquest, és un petit besllum del que espera a l’horitzó.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi