Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Problemes de visió i cuina

El mercat ofereix diferents alternatives per no deslligar-se dels fogons encara que la visió desaparegui del tot

 

Una de les grans preocupacions de qualsevol persona amb problemes de visió és que, en moltes ocasions, va disminuint; i, en alguns casos, desapareix del tot.

El procés genera estrès, degut que arriba un dia en el qual ja no es llegeixen els números de la bàscula de la cuina o es crea desconfiança a l’hora d’abocar líquids sense sobrepassar el límit del recipient. Però, si cuinar agrada… cal renunciar-ne? No!

A dia d’avui existeixen dispositius senzills que acompanyen durant el procés i, fins i tot, encara que en algun moment es perdi per complet la visió, segueixen proporcionant ajuda per no detenir l’activitat.

A SilVer es destaquen alguns dispositius com una bàscula de cuina amb àudio, que s’ha convertit en un element molt important a la cuina entre persones amb problemes de visió. Aquesta bàscula de cuina amb àudio està fabricada amb materials d’alta qualitat i inclou botons de fàcil distinció i números grans, a més d’una veu que expressa amb precisió el pes dels aliments.

Aquesta bàscula de cuina amb àudio pot pesar fins a tres quilograms amb alta precisió. La posa en marxa és senzilla i compta amb diferents idiomes de veu disponibles.

Per posar en funcionament la bàscula de cuina amb àudio simplement s’han de posar piles, encendre-la amb el botó de la seva dreta i prèmer la tecla “Mode” fins que s’escolta la veu en l’idioma que es prefereix

A l’hora de servir cafè o qualsevol altre líquid es corre el risc d’abocar líquid fora del recipient. No obstant això, existeix un dispositiu que emet un soroll quan contacte amb líquids per qüestions de seguretat. Per a això s’ha de col·locar el brunzidor a la vora del recipient en el qual s’aboca el líquid i detenir-se quan s’escolta el to.

El mercat ofereix una gran quantitat de possibilitats i alternatives senzilles que converteixen l’experiència a la cuina en quelcom molt agradable, encara que es pateixin problemes de visió. A més, el seu ús permet que si algun dia desapareix per complet s’estigui habituat en el seu ús.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi