Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Silver Session

SilVer Session és un punt de trobada per a què les persones cegues o amb baixa visió aprenguin a utilitzar les diferents apps i dispositius. L’objectiu es que en sàpiguen treure el màxim rendiment per tal de facilitar-los les activitats quotidianes i l’adaptació a l’entorn, i tenir, d’aquesta manera, una major autonomia.

Properes sessions previstes:

  • Be my eyes: voluntaris ofereixen ajuda immediata on-línia a qui la necessiti.
  • Voicedream Reader: lector de qualsevol tipus de documents.
  • Tap Tap See: si fem una fotografia, l’aplicació ens diu què és.
  • KNFB Reader: reconeixement de textos.
  • Medicament accessible plus: accés a prospectes de salut.

La sessió s’organitza tenint en compte a qui va dirigida, la funcionalitats, les característiques de l’usuari i la dificultat d’ús, entre d’altres factors. Els grups són d’entre quatre i cinc alumnes, tenen una durada d’entre una i dues hores i es realitzen a les instal•lacions de l’Institut de la Màcula, ubicat al Centre Mèdic Teknon.

Si vols assistir a una SilVer Session per aprendre a utilitzar les diferents apps i dispositius, truca’ns al 935950538 o envia’ns un correu electrònic a info@barcelonamaculafound.org
Indica’ns les teves dades personals (nombre i cognoms, telèfon, sessió a la qual vols assistir i si el farà amb un acompanyant) i et confirmarem si hi ha disponibilitat.

Apunta't

Veure les aplicacions
Veure els dispositius

Tens algun dubte o proposta?

Posa't en contacte amb nosaltres, estem aquí per resoldre qualsevol dubte que et sorgeixi i per escoltar propostes de millora.

Contacta'ns
La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi