Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Jordi Monés inaugura l’Sports Technology Symposium 2016

El Dr. Jordi Monés, en el rol de directiu del FC Barcelona i comissionat de FCB Universitas, va inaugurar ahir la segona edició de l’Sports Technology Symposium, que se celebra aquests dies a les instal·lacions del club blaugrana. Es tracta d’un fòrum global, amb l’assistència d’experts d’abast mundial, on s’hi han discutit assumptes relacionats amb la tecnologia i l’anàlisi dades en relació amb el negoci de l’esport.

Sports Technology Symposium – Auditori 1899

Sports Technology Symposium – Auditori 1899

És una trobada mundial per debatre l’impacte de la tecnologia i l’anàlisi de dades en l’esport i el rendiment empresarial

L’objectiu del Simpòsium, que el Barça organitza amb l’escola de negocis ESADE i T-Systems International Gmbh —una de les empreses líders en l’àrea de la tecnologia- és propiciar una trobada mundial per al debat rigorós sobre l’impacte de les noves aplicacions tecnològiques i l’anàlisi de dades sobre l’esport i el rendiment empresarial. Les jornades es dividiran en dos vessants ben diferenciats: un, focalitzada en la tecnologia aplicada al rendiment esportiu, i un altre, en la tecnologia aplicada al model de negoci.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi