Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Taptapsee reconeix vídeo

TapTapSee, una de les aplicacions que formen part del projecte SilVer, és una de les més adequades per a la descripció d’objectes i escenes. L’ús que fa tant del sistema de reconeixement d’imatges per ordinador com de la intel·ligència artificial proporcionen, des de fa un temps, la possibilitat d’obtenir descripcions exactes de tot allò que ens envolta.

TapTapSee, a més, afegeix la possibilitat de processar vídeos curts i no solament fotografies; el que augmenta la precisió amb la qual descriu una escena o objecte. En ocasions, quan es fa una foto i s’envia als servidors de reconeixement de TapTapSee perquè la reconegui, no brinda una informació tan detallada com es voldria per l’angle de la instantània. No obstant això, si en lloc d’enviar una foto es grava un vídeo de l’objecte o escena en qüestió, l’app rep més dades.

Com s’utilitza la detecció de vídeo a TapTapSee?

En la interfície principal de TapTapSee, a més dels botons ja coneguts, es troba un botó que VoiceOver verbaliza com “Video on”. Quan es prem s’escolten una sèrie de xiuletades que indiquen que l’enregistrament de vídeo -d’un màxim de deu segons- comença.

Mentre el vídeo està en curs, és important que la càmera enfoqui allò que es vol reconèixer; sempre, des de diferents angles per així proporcionar més informació a l’app. Quan la filmació arriba a la seva fi, TapTapSee processa el resultat i envia tota la descripció.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi