Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

A la Barcelona Macula Foundation “Tenim un somni”

Coincidint amb el Dia Mundial de la Retinosi Pigmentària que es celebra el diumenge 26 de setembre, a la Barcelona Macula FoundationTenim un somni”.

Aquest somni és poder trobar una cura a la Retinosi Pigmentària. Per això cal donar-la a conèixer i conscienciar tota la societat. És una malaltia que afecta unes 3.000 persones a Catalunya i on la investigació és essencial per a trobar-hi una cura.

La Barcelona Macula Foundation col·labora amb diferents centres de recerca internacionals per trobar tractament a malalties de retina que causen la ceguesa, com la Retinosi Pigmentària.

L’Agència WR Storytelling, el seu director creatiu Richard Wakefiel i tot el seu equip han col·laborat amb la Barcelona Macula Foundation en la direcció i realització d’aquest vídeo per captar fons per a la investigació de la Retinosi Pigmentària.

Un agraïment molt especial per en Ramon Morancho protagonista del vídeo de la campanya Tenim un Somni i pare de dues filles amb retinosi pigmentària que té el somni de “tornar la vista a totes les persones” amb aquesta patologia. 

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi