Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Servei d’Atenció Psicològica

Servei d’Atenció Psicològica liderat per un psicòleg i psicoterapeuta especialista en ajust al dèficit visual i baixa visió

Una pèrdua visual important o severa que tingui com a resultat el que s’anomena baixa visió, o la possibilitat de tenir-ne en un futur pròxim, comporta un cert estrès, de vegades intens, davant la necessitat d’adaptar-se a aquesta nova condició visual i a les repercussions que té en els diferents àmbits de la vida. Les persones que tenen falta de visió necessiten poder disposar d’eines, aprenentatges i habilitats per adaptar-se adequadament a aquesta nova realitat.

other-projects-psychological-support-full

Amb un correcte suport emocional i una atenció psicològica és més fàcil afrontar la nostra patologia visual i les seves possibles conseqüències de forma adaptativa. El Servei d’Atenció Psicològica, liderat per un psicòleg i psicoterapeuta especialista en ajust al dèficit visual i baixa visió, ajuda la persona afectada a adoptar una actitud generadora de recursos i fomenta els aprenentatges i les habilitats que l’ajuden a actuar de manera autònoma en tot allò que afecta la seva vida.

Serveis que oferim amb aquest programa:

  • Atenció a la persona
  • Atenció a la família
  • Assessorament a professionals

Llegir entrevista a Felipe Yagüe

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi