Anar a la navegació principal Anar al contingut principal Anar al peu de pàgina

Detector de luz ONCE

Autonomia

El fet que l’app únicament sigui un detector de llum la fa interessant, doncs altres detectors de llum estan inclosos en aplicacions més complexes, i a vegades l’usuari té que fer molts passos per, simplement, saber si les llums estan enceses.

El fet que pugui treballar, tant amb vibracions com amb so, permet una gran flexibilitat, doncs a més de poder fer-se servir en ambients silenciosos sense problemes, és fins ara l’única app que pot ser utilitzada per persones sordcegues.

Veure descripció

L’app Detector de luz ONCE està desenvolupada per a persones cegues o deficients visuals amb l’objectiu de que aquestes sàpiguen en un moment donat si l’habitació en la que es trobin tingui algun focus de llum o no. Per saber-ho, l’app permet a l’usuari utilitzar la càmera davantera o la posterior. Les indicacions poden ser per so, per vibracions o ambdues. També s’ofereixen un percentatge que algun focus de llum estigui actiu.

Perfil d’usuaris: Aquesta aplicació està recomanada per a qualsevol tipus d’usuari que es senti còmode utilitzant el seu dispositiu. Pel seu ús, no es requereixen molts passos i és simple, intuïtiva i accessible.

La recerca és l'única solució de futur per lluitar contra la ceguesa

Només amb el teu ajut ho podrem fer possible. Ajuda'ns a ajudar-te!

Col·labora-hi